youtube starts and then stops after a few seconds

Having problems with building or using the JCEF Java binding? Ask your questions here.

youtube starts and then stops after a few seconds

Postby guich » Fri Aug 09, 2019 1:25 pm

Hi,

Running on Windows 10. The Youtube site loads fine and the first ad video starts fine, however after 2 seconds or so, the video stops (no screen update is made). The voice continues to run. If i hover the mouse over the video, the screen starts to get updated again.

Is there anything i have to do to keep the screen updating?

If i just keep the mouse cursor at the video frame, it keeps updating, but if i remove it, it stops the update.

I just noted that when its just the video image that is changing, the video stops. But when there is something moving in the page, like a gauge or a clock timer, the video gets updated. So seems that the video itself does not trigger the screen update (to call onPaint). This is why i have to keep moving the mouse at the video, because this way the youtube's music gauge is displayed.

This is why also some ads works correctly: because of the ads gauge meter.

Is there a way to interact with the native video player and tell it to update the screen? Even if i have to do this with a manual timer.

Or maybe inject a javascript to keep updating the screen.
guich
Techie
 
Posts: 19
Joined: Tue Jul 30, 2019 10:11 am

Re: youtube starts and then stops after a few seconds

Postby guich » Mon Aug 12, 2019 2:53 pm

Which method i have to call in C++ to trigger a browser repaint?
Or even better is there a method from Jcef that i can call to do that?
Last edited by guich on Mon Aug 12, 2019 2:58 pm, edited 1 time in total.
guich
Techie
 
Posts: 19
Joined: Tue Jul 30, 2019 10:11 am

Re: youtube starts and then stops after a few seconds

Postby magreenblatt » Mon Aug 12, 2019 2:57 pm

What JCEF version? Are you using off-screen rendering? Does the problem reproduce with the JCEF sample apps?
magreenblatt
Site Admin
 
Posts: 9831
Joined: Fri May 29, 2009 6:57 pm

Re: youtube starts and then stops after a few seconds

Postby guich » Mon Aug 12, 2019 3:57 pm

Hi,

I tried with the simple example. Youtube works fine if useOsr is false, but if i set to true, the same error of my app happens. My app uses offscreen browser.

I'm using this library:

https://github.com/smac89/java-cef-build/releases/

thanks

guich
guich
Techie
 
Posts: 19
Joined: Tue Jul 30, 2019 10:11 am

Re: youtube starts and then stops after a few seconds

Postby guich » Wed Aug 14, 2019 4:57 am

guich
Techie
 
Posts: 19
Joined: Tue Jul 30, 2019 10:11 am


Return to JCEF Forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests